[:ca]Nike Camp Pro i AC Scholarship, el primer pas per somiar en gran[:]

[:ca]

Molts entrenadors expliquen que la carrera professional esportiva és un tren que, amb perseverança i sort, passa un cop a la vida. El Nike Camp Pro és una estació de sortida perfecta per no desaprofitar una ocasió com aquesta. A Andorra, dos afortunats obtindran al final de la seva estança l’oportunitat única de créixer com a esportista als Estats Units.

Després d’una sessió matinal de proves físiques, els jugadors del Nike Camp Pro han rebut a Anyós Park la visita d’AC Scholarships, agència encarregada d’oferir als esportistes l’oportunitat d’obtenir una beca a una universitat dels Estats Units. En finalitzar les dues setmanes d’aprenentatge a través de la metodologia Nike Camp, dos jugadors de nivell Pro escollits pel staff tècnic rebran una beca valorada en 3.000 euros per a poder gaudir d’una experiència magnífica.

Sandro Trujillo, responsable del Nike Camp Pro, ha destacat que “propostes com aquestes serveixen per ajudar al progrés del futbolista i facilitar que puguin complir-se els seus somnis”. En aquest sentit, els jugadors s’han mostrat molt interessants amb la possibilitat de créixer com a futbolistes i estudiants als Estats Units.

Difícilment avui pot trobar-se una experiència millor per a un jove jugador que no sigui a una universitat nord-americana. Staff tècnics exclusivament dedicats, instal·lacions increïbles i un ambient professional són algunes de les característiques de viure uns anys inoblidables als Estats Units- Una oportunitat única pels participants al Nike Camp Pro.

L’ús de l’anglès també és una raó de pes per a que els estudiants escullin aquest destí. A més, residir a l’estranger fa que els estudiants coneguin altres cultures i visquin noves experiències que els farà créixer com a persones.

En la XIX edició del Nike Camp Pro, els 32 participants que conformen les dues setmanes de campus tenen l’oportunitat de viure una autèntica experiència “professional”. Andorra és només l’inici d’un trajecte llarg però bonic. Per a aconseguir-ho primer cal somiar-ho. El Nike Camp Pro t’ajuda a somiar.

[:]×

¡Hola!

¿Puedo ayudarte en algo?

× ¿Puedo ayudarte?