[:ca]Iñaki Williams tanca per la porta gran la primera semana de campus[:]

[:ca]

Iñaki Williams, jugador professional de l’Athletic Club de Bilbao i internacional sub-21 amb Espanya, ha visitat el Nike Camp per tancar la primera setmana d’activitat a Andorra. Al llarg de tot el matí als estadis Nacional i Federació, Williams ha compartit amb els participants del campus una experiència repleta de bon futbol, consells, fotografies i moltes anècdotes.

nn

Williams ha afirmat que “està molt content per poder participar al Nike Camp i veure com els nois i noies gaudeixen mentre treballen en equip”. En aquest sentit, el jove futbolista basc ha declarat que li hagués agradat molt tenir l’oportunitat quan era jove de poder participar en un campus tan complet com aquest. El jugador de l’Athletic de Bilbao també ha destacat el valor del treball, l’esforç i la humilitat com a combinació imprescindible per créixer i esdevenir en un bon jugador de futbol.

Els NikeCampPlayers han pogut sentir molt de prop una de les millors promeses del futbol nacional. La visita d’Iñaki Williams ha estat la cirereta del pastís d’una setmana de Nike Camp en la que no ha mancat l’aprenentatge futbolístic i personal.

El punt final a aquests set dies d’intenses emocions també l’ha posat el cantant i compositor Henry Méndez, que ha estat capaç de posar en peu a tots els jugadors i familiars presents a la cloenda a l’estadi Nacional d’Andorra amb les seves cançons més populars.

[:]×

¡Hola!

¿Puedo ayudarte en algo?

× ¿Puedo ayudarte?