[:ca]Guillem Vives, Víctor Claver i Pablo Aguilar estrenen el Nike Camp Basket 2018[:]

[:ca]

El base de Valencia Basket Guillem Vives, l’aler del FC Barcelona Lassa Víctor Claver i l’aler-pivot d’Herbalife Gran Canaria Pablo Aguilar han estat els protagonistes durant el primer dia de plena activitat de basquetbol a Andorra. Des de primera hora del matí, els tres jugadors han compartit amb els participants del Nike Camp Basket una jornada de moltes cistelles, fotografies i autògrafs.

nn

La visita dels tres jugadors, que han estat també internacionals absoluts amb Espanya, ha servit als NikeCampPlayers per escoltar els millors consells que un jove jugador ha de seguir per a convertir-se en esportista professional. El bon humor entre tots ha estat la nota dominant a les pistes de Comunal, Lycee, Alay i Govern.

Claver ha afirmat que “és molt agraït visitar un campus així pels somriures dels nens, que gaudeixen i milloren a la vegada”.  Vives ha recordat als participants que “disfrutin d’una experiència única com aquesta i s’encarreguin de construir el seu propi camí amb els consells dels entrenadors”. D’altra banda, Aguilar ha ressaltat “la multiculturalitat dels NikeCampPlayers, que enriqueix els nivell esportiu i humà dels jugadors”.

La presència al Nike Camp de Vives, Claver i Aguilar és només el principi d’una setmana repleta d’activitats i sorpreses que no deixarà a ningú indiferent. El bon bàsquet es viu a Andorra.

[:]×

¡Hola!

¿Puedo ayudarte en algo?

× ¿Puedo ayudarte?