[:ca]Ferrao porta la seva màgia al Nike Camp Futsal[:]

[:ca]

Carlos Vagner Gularte “Ferrao”, jugador de futsal del Barcelona Lassa, ha visitat el Nike Camp en el quart dia d’activitat a Andorra. Acompanyat per la llegenda Javi Rodríguez al Pavelló de Govern d’Andorra, els NikeCampPlayers de futsal han pogut gaudir amb l’astre brasiler unes hores d’entrenaments, filigranes i consells esportius. n

La visita del jugador blaugrana, que ha participat en les dues edicions de campus de futbol sala, ha servit per demostrat quins són els moviments tècnics i tàctics del millor pivot i màxim golejador de la Liga Nacional de Futbol Sala.

Ferrao ha destacat els somriures compartits amb els jugadors del campus, que han estat en moltes ocasions víctimes de la seva destresa amb la pilota. El pivot blaugrana també ha remarcat la tasca del Nike Camp en la promoció d’un esport com el futsal, que està incrementant la seva popularitat entre els més joves.

En una tarda de gols, canyos i barrets amb dos mites d’aquest esport, els NikeCampPlayers han viscut una tarda que quedarà pel record.

[:]×

¡Hola!

¿Puedo ayudarte en algo?

× ¿Puedo ayudarte?