[:ca]Ferrao i Javi Rodríguez, protagonistes a la Final Four de la Champions[:]

[:ca]

El passat cap de setmana es va celebrar al Príncep Felip de Saragossa la Final a Quatre de la Champions de futbol sala. L’Inter Movistar es va proclamar campió per cinquena vegada en la seva història després de superar a la final l’Sporting de Portugal 2-5.nMés enllà de l’èxit de l’equip madrileny, la cita ens va deixar a dos protagonistes que coneixem perfectament al Nike Camp.nnJavi Rodríguez, director del Nike Camp futsal, va acabar en quarta posició amb el seu Gyori ETO hongarès. L’entrenador espanyol va lamentar no haver pogut donar més guerra però va confessar sentir-se “molt orgullós d’aquest grup de jugadors sense el qual no hauríem pogut arribar fins aquí”. L’èxit, tot i no acabar al podi, és rotund.nD’altra banda, Ferrao (Nike Camp Player), va finalitzar en tercera posició després de superar precisament a l’equip dirigit per Javi. El FC Barcelona va caure en semifinals contra l’Inter però va superar el Gyori 7-1 en el xoc pel 3r lloc, sent el brasiler protagonista amb 2 gols.