[:ca]Denis Suárez i Riqui Puig brillen al Nike Camp[:]

[:ca]

Els jugadors del FC Barcelona Denis Suárez i Riqui Puig han protagonitzat a Andorra una tarda memorable amb tots els participants del Nike Camp (pro, perfeccionament, formació i iniciació). Els dos joves jugadors blaugranes han compartit amb els NikeCampPlayers unes hores de somriures, tocs, fotografies, firmes i moltes anècdotes.

“Venir al Nike Camp em fa especial il·lusió perquè em recorda a mi quan era jove i m’apuntava a campus en els que creixia i aprenia molt”. Així ha expressat Denis Suárez la seva satisfacció després de repetir la seva experiència a Andorra dos anys més tard. D’altra banda, Riqui Puig s’ha estrenat com a jugador professional que visita el Nike Camp i ha recalcat la qualitat dels entrenaments que reben els participants i les “espectaculars instal·lacions” que alberga Andorra.

La visita de Suárez i Puig als estadis d’Encamp i Nacional ha servit als Nike Camp Players per conèixer més de prop com són i què pensen dos populars jugadors al panorama nacional. Com és jugar al costat dels millors jugadors del món? Què opinen de l’acomiadament de Paulinho? La marxa de Cristiano Ronaldo a la Juventus és bona pel Barça? Aquests temes i molts més s’han tractat als entramats andorrans.

La pluja ha fet acte de presència a la part final de la jornada però no ha estat un impediment per a continuar gaudint dels dos cracks del FC Barcelona. De fet, les inclemències meteorològiques han permès adjuntar ambdós jugadors al Pavelló de Govern juntament amb una altra estrella blaugrana: Juan Carlos Navarro. Els tres han realitzat un concurs de triples en el que Denis Suárez ha posat en molts problemes a la “Bomba” Navarro. La qualitat dels Nike Camp Players no tenen fronteres.

[:]×

¡Hola!

¿Puedo ayudarte en algo?

× ¿Puedo ayudarte?